In 2005 kreeg ik de gelegenheid om urine te testen van de dochter van een cliënt die in Argentinië woont. Zij is zelf ook therapeute en had fysieke problemen. De resultaten na het innemen van de voorgeschreven middelen waren dermate positief dat ik werd uitgenodigd om tijdelijk in Argentinië te komen werken. Samen met een vriendin/collega, Joyce van Doorn-Wijnbergen vertrok ik in 2006 voor het eerst naar de provincie Cordoba, in het hart van Argentinië. Een reuze uitdaging!

De taal was natuurlijk een behoorlijke barrière, maar met enkele Spaanse lessen en non-verbale communicatie kom je een heel eind.. Wat opviel was dat de mensen daar veel geneeskracht hebben. Ze kwamen soms letterlijk doodziek naar ons toe en reken maar niet dat ze thuis bleven, het werk moest doorgaan! Maar na een paar weken ging het vaak opvallend veel beter en kwamen ze helemaal stralend naar ons terug. Prachtig om te zien. Deze ervaring heeft geleerd dat onze methoden niet aan grenzen gebonden zijn.

In 2007 volgde een tweede reis, die meer in het teken stond van vrijwilligerswerk. Met sponsorgeld op zak reden we vanuit San Marcos dagelijks met onze oude gehuurde Renault 12 naar een kinderopvang c.q. eetgelegenheid voor kansarme kinderen, een initiatief van Hermana Teresa. . Hermana Theresa is een Kaap-Verdische non die met een warm hart acht eetgelegenheden heeft opgericht rondom Cordoba, waar zo’n 80 kinderen kunnen komen spelen en eten. We hebben 60 kinderen kunnen testen en behandelen via de testmethoden, de kleurenpunctuur, de sanjeevinimethode en de natuurlijke antibiotica die we meegekregen hadden.

Ik voeg enkele ervaringen toe om enigszins een beeld te geven wat we hebben beleefd en ook om te laten zien dat de verschillende methoden die we hier gebruiken ook daar heel goed toegepast konden worden.


argentinie
Reisverslag

We raakten diep onder de indruk toen we zagen dat de overgezette middelen een heel goed effect hadden. Ze deden zelfs niet onder voor de chemische. Ik testte van te voren uit of het overgezette middel even effectief zou zijn en dat bleek meestal het geval. Dus op puur energetisch niveau zijn de middelen heel werkzaam gebleken. Voor ons, nuchtere Hollanders is dit nog vaak moeilijk te erkennen, hoewel ik in mijn eigen praktijk in Nederland er ook al meer mee ga werken.

Veel mensen worden zich bewust dat alles uit trilling bestaat en dat energetisch werken een steeds belangrijker plaats gaat innemen. Alles begint met trilling en trilling is leven, licht en geluid. Dit wordt mede duidelijk door het werk van Dr. Massuru Emoto. Dr. Massuru Emoto is afgestudeerd arts in alternatieve geneeskunde in Japan. Hij ontdekte door zijn onderzoekingen dat watermoleculen worden beïnvloed door onze gedachten, woorden en gevoelens. Door zeer speciale fotografie onthulde Dr. Emoto hoe de kristallen die in bevroren water gevormd worden veranderen wanneer men bepaalde gedachten op hen concentreert. Hij ontdekte dat water dat aan liefdevolle woorden was blootgesteld schitterende ingewikkelde patronen laat zien, maar dat water dat beïnvloed was door negatieve woorden incomplete en asymmetrische vormen ontwikkelt. Water is het medium dat zelfs de meest subtiele trillingen kan ontvangen en informatie tot zich kan nemen.

Ons lichaam bestaat voor 70% uit water, dus de informatie die opgevangen wordt is bepalend voor onze gezondheid en werkt op de wisselwerking tussen ons en de omgeving. Weer een bewijs dat we heel veel invloed kunnen uitoefenen op onze gezondheid! Welke boodschap geven we aan ons lichaam mee, is deze positief of negatief?

Onze gedachten over onszelf zijn uitermate belangrijk!!

Zie www.masaru-emoto.net

Samenvattend: een homeopathisch middel en/of voedingssupplement kan ook via de sanjeevinitrilling overgezet worden op bijvoorbeeld korrels die we kunnen innemen.